Inspirationskälla NR 2:

January 31, 2017

Musik är fantastiskt, det skapar en känsla och kan skicka mig åt massor av olika håll, därför är den otroligt viktig för mig när det gäller att vara e inspiration. Spotify är det jag använder mest, där kan man hitta listor som är baserade på vilket humör man är på vilket passar mig perfekt. 

 Adelle är det som jag just nu spelar allra mest, det ger mig lugn, gung, själ och känsla. Nr jag har Adelle på i hörlurar eller i högtalarsystem hamnar jag nästan alltid i ett grymt flow! Så underbart!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

January 31, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square